Baby Grandmothers & Growth till Psykjunta den tredje

IMG_0183Lördagen den 28 februari krävde oss på bandsläpp numero 4:

Därför ger vi er GROWTH som totalt knockade oss när vi hörde deras monotont bluesiga rock förra året, den gräver sig liksom in i själen. Snart äntligen får vi höra dem levande på Tyrolen! De har en singel, Growth 7” på Human Audio och har även ett fint släpp på Ljudkassett på sitt CV. Förra året var Hillevi, Annie och Elisabeth på USA-turné vilket inspirerat till nytt material och inspelning är på gång senare detta år. Det ser vi fram emot!
http://vimeo.com/m/80834527
http://growth.bandcamp.com/

 

 

IMG_0185Lördagen krävde sedan ytterligare ett släpp.

Bandet i fråga släppte en endaste singel då det begav sig och deras största publika framgång var som förband till The Jimi Hendrix Experience under några spelningar i Skandinavien. Åren som aktiv orkester var 67-69 (och därefter gick bandet ihop med Mecki Bodemark och Mecki Mark Men tog form). 2008 gjorde man bejublad comeback och i samma veva hade Subliminal Sounds den goda smaken att sammanställa en lysande samlingsskiva med men sedan 2011 har det varit tyst så därför är det extra kul att få förtälja att Kenny Håkansson, Pelle Ekman och Bella Linnarsson kommer till Psykjunta den tredje. Välkomna till Tyrolen Baby Grandmothers!

One thought on “Baby Grandmothers & Growth till Psykjunta den tredje

  1. Tack Anne för Psykjuntaskicken! Jag hade biljett redan till förra årets fantastiska linne-up men fick förhinder. Tänkte du kanske dyka upp i år? Det vore episkt att få ses!

    Kram 1 mar 2015 kl. 11:58 skrev PSYKJUNTA : > > >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s