PSYKJUNTA tar sig en liten PAUS år 2016.

psykEfter tre obegripligt lyckade men ändock något intensiva festivalår tänkte vi oss att 2016 får bli ett år utan PSYKJUNTA. Iallafall fysiskt. Rent psykiskt finns vi och trallar på sånger vi älskar.

Vad det hela handlar om är en paus. Observera ordet: PAUS. Ingen död. Vi behöver bara ladda våra något utmattade festivalbatterier.

Visst kommer det att kännas tomt då vi ändå ser att vi lyckats göra den festival som vi själva skulle vilja åka på. Men vi är trippelarbetande småbarnsföräldrar som spelar rock, sköter caféer, släpper skivor, undervisar kids…då behöver man paus ibland.

Vi ses snart igen ni fantastiska folk.

Kram / Det Glada Örat

Psst: Vi har en liten tävling till er också. Vinn det fräna kitet med tröja, linne, trippelvinyl, förkläde och kassett. Vad ska ni göra för att vinna detta kit då? Ingen aning. Kom på nåt du och skriv det i tråden så får du se om du var fiffigast.

Här finns en liten länk till en spotifylista där ni kan lägga upp tips på band.https://open.spotify.com/…/…/playlist/7HhRp9rrxa7xfDRg9feehQ

Ett annat tips är att kolla in Christian Pallins ljuvliga lista över svenska festivaler som vill något. Finns här: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154677362099657&set=rpd.666569656&type=3&theater

One thought on “PSYKJUNTA tar sig en liten PAUS år 2016.

  1. Jag vill ha kittet för jag gillar kitt, och var först på listan här, och fyller 40 i år, och har varit på nästan alla psykjuntor, och har precis stekt ett lass jättegoda pannkakor! Ses i sommar!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s